آیا قاضی از من قبول میکنه که مبلغی که ماهیانه بابت اقساطش میدم رو در تقسیط مهریه لحاظ کنه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴۹ #34428196

سلام.
یکی از اقوام من یه وام دریافت کرده بعد کلا این وام و دفترچه اقساطش رو بصورت غیر رسمی به من منتقل کرده . یعنی کل مبلغ وام رو به من داده و الان من چندین وقته که دارم اقساطش رو ماهیانه میدم. حالا سوالم اینه که آیا من میتونم روی پرداخت اقساط این وام که زیاد هم هست ماهی حدود ۱.۵ میلیون تومن، برای تقسیط مهریه مانور بدم؟ یعنی آیا قاضی از من قبول میکنه که با اینکه این وام به اسم من نیست ولی من دارم قسطاشو میدم و مبلغی که ماهیانه بابت اقساطش میدم رو در تقسیط مهریه لحاظ کنه؟

و یه سوال دیگه. آیا اصلا پول وام جز دارایی ها و اموال مرد محسوب میشه؟ یعنی اگر فردا روزی مثلا من برم یه وام بگیرم آیا همسرم میتونه توقیفش کنه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درموردسوال اول ؛اثباتش سخته وقتی وام به نام دیگری است .مبلغ وامی که میگیریدجزاموال شماوقابل توقیف است

بله وام قبلیت توقیف را دارد لاکن اثبات پرداخت اقساط بابت مهریه دشوار است

-- در صورت دریافت وام امکان توقیف وجود دارد .
-- اثبات پرداخت اقساط وام توسط شما و احراز موضوع از سوی قاضی بعید است .

درود
بله وام قابل توقیف است.

درود بله با ارائه اسنادد ومدارک جز دیون شما محسوب ودرتصمیم قا ضی موثر است .بله مبلغ وام به حساب شما واریز شد قابل توقیف میباشد .

در صورت ارائه مدارک انتقال وام به دادگاه امکان پذیر است
چنانچه تقسیط مهریه از بابت درخواست اعسار شما بوده است چنانچه تا مدت سه سال هر مالی از شما یافت شود همسر شما میتواند نسبت به توقیف آن اقدام نماید

۱-اثباتش مشکل است .۲- بله وام قابل توقیف است