شرایط مسدود کردن چک به چه شکل است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۰ #34338461

با سلام و احترام.
اینجانب برای ساخت یک ویلا قرارداد مدیر پیمان با یک شخصی گرفتم که اشنا بود پسر یک بنگاه دار در محل بود. ایشان تعهدات خودش رو به نحو احسنت انجام نداده و از من تمام حساب رو در روز اخر در بنگاه پدرشون به حالت تهدید (شاهد دارم) گرفتن و من هم چک دادم. خلاصه توافق کردیم کار در همین جا فسخ گردد. و بعد به ایشان گفتم من یک سری طلب دارم که ایشان گفتن از ۳ عدد چک ۲ عدد پاس شود طلب های شما رو در چک اخر میدم. الان ۴ روز مونده به موعد چک اما متاسفانه به وعده خود عمل نمیکند و یه رقم از خودشون بیان می کنند که فقط اونو بدهکار هستن. حال از شما درخواست دارم بمن بگید میتونم چک را مسدود کنم و روند ادامه کار به چه صورت می باشد؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید وجه چک را پرداخت نمایید سپس دادخواست الزام به ایفای تعهدات به طرفیت وی تقدیم نمایید
ضمنا اگر طلبی از وی دارید با ارائه دلایل دادخواست مطالبه دهید