نگران است که بعد فوتش بقیه بچه ها خونه را تقسیم کنن، چه کار باید کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۳۳ #34330309

برادرم بنا به دلایلی خونه شو به نام مامانم خریده ، الان مامانم نگرانه خدایی نکرده بعد فوتش بقیه بچه ها خونه را تقسیم کنن، بردمش دفتر خونه که محضری بنویسه این خونه برای یکی از پسراشه، گفتن هر چی بنویسی بعد از مرگ باطله.
حالا راه قانونی و درست چی هست عزیزم؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید در قالب صلح عمری اقدام کند

با درود میتوانید در قالب صلح عمری اقدام کند هرچند بصورت عادی (گرچه قانونا صلح نامه می‌بایست رسمی باشد)

درود بر سما
میتواند با تنظیم صلح نامه به صورت عمری مالکیت را در زمان حیات به پسرش انتقال و حق استفاده را برای خود به مدت عمرش محفوظ دارد .

با سلام
ضمن مراجعه به دفتر اسنادرسمی ، در این خصوص صلح عمری اصلح است .

با سند عادی صلح کند وتمام وراث امضا و اثر انگشت بزنند

سلام تنظیم عقد صلح بهتزین راه حل میباشد میتوان بصورت عادی یا رسمی اقدام ب عقد صلح نمود

درود بر شما، مادر میتوانند از طریق سند عادی یا رسمی یا در قورت عدم وجود شرایط جهت انتقال سند، از طریق صلح‌نامه عمری به برادرتان اقدام نمایند.