دعوی حقوقی اثبات مالکیت به چه صورت خواهد بود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۶ #34145609

و ایا حضور کارشناس بر سر محل باعث و دادن نظر توی اثبات مالکیت تاثیری دارد؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال شما کلی و مبهم است.
آیا منظورتان اختلافات ارضی با ملک مجاور است در وضعی که هر دو قول نامه ای مالک اند؟
اصلا حدود اربعه زمین به ثبت املاک رسیده است؟
یا نه دعوا بر سر ملکی واحد است و هر کس ادعایی نسبت به آن دارد؟؟

اگر موردی بر موضوع کارشناسی باشد که موثر واقع شود بله

دادگاه با توجه به مدارک و مستندات مالکیت را احراز خواهد نمود

با درود
اگر موردی باشد که نیاز به بازدید محل باشد مبتواند موثر باشد

درود
می توانید درخواست تحقیقات محلی بکنید تا با تحقیق از اهل محل و مدارک دیگر مالکیت شما اثبات شود. کارشناسی خیلی در این امر تاثیر ندارد.

با سلام
دادگاه با توجه به دلایل و مستندات خواهان ، مثل تصرف ملک ، مبایعه نامه عادی و شهود در صورتی که مالکیت خواهان را احراز کند حکم به اثبات مالکیت می دهد.

سلام
برای اثبات مالکیت دادگاه به مبنای وجود و ایجاد مالکیت توجه می کند مثلا قرارداد بوده یا ارث یا چیز دیگری بنابراین سند _ اقرار و شاهد بیشتر از کارشناسی موثر است.