آیا مادر خانمم که در حیات هست میتوانند ادعای دریافت ارث کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۰ #34118003

در زمان حیات مادربزرگ خانمم (مادربزرگ) میاد ارث پدری فرزندهارو به پسرش انتقال میده از طرفی مادر خانمم هم دنبالش نیست
یا ماکه وراث هستیم میتوانیم کاری کنیم که طلب ارث شود؟
زمین ها کشاورزی هستند و بعضی از زمین ها سهمیه آب دارند.
در ضمن سه فرزند هستند دو خواهر و یک برادر کوچک تر از همه
یکی از خواهر ها با برادر توافقی دارند از زمین ها استفاده میکنند
راهنمایی کنید چون چندین میلیارد ارث اینطوری ناحق گرفته شده

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ذینفع برای مطالبه ارث نخواهید بود

با توجه به در قید حیات بودن مادر خانم شما ذینفع برای مطالبه ارث نخواهید بود

همسرتان باید شخصا اقدام کنند

با توجه به حیات مادربزرگ امکان اقدامی از سوی دیگران متصور نیست .

درود
مادر خانمتان خودشان باید اقدام کنند.

بادرود باوجود مادرخانم شما نمیتوانید اقدامی بکنید چون سهم الارث مادر خانم می‌باشد بعداز فوت ایشان خانم شما جزو وراث است

درود بر شما، با توجه به اینکه مادر خانم شما در قید حیات هستند، شخصا بایستی اقدام نمایند، چرا که شما ذینفع نیستید.