آیا تا یک ماه از گذشت ندادن اجاره نگذره؛ نمیتونه شکایت کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #34109955

سلام بنده ۳ سال است که مستاجر شخصی هستم و طبقه بالا من سکونت دارم و پایین صاحب خانه اما خانم صاحب خانه روزی ۸ مرتبه میاد زنگ در واحد بنده رو میزنه و ایجاد مزاحمت میکنه یه دفعه میگه چرا پوست پیاز که از خریدهایی که کردین افتاده توی ایستگاه پله وسط بچه من اومده اون و خورده یه بار میگه چرا پوست خیار و گوجه رو توی فریزر کردین و انداختین توی حیاط با اینکه اصلا ما همچین کادی نمیکنیم یه بار میگه چرا میرید حموم صدای آب توی لوله ها میپیچه دیوونم کرده منم اجاره خونه رو ندادم این ماه تا امروز که ۱۰ روز میشه اما هنوز یک ساعت از تاریخ سر رسید اجاره گذشته بود صاحب خونه رفته پلیس برامون آورده! اولا باید یک ماه از ندادن اجاره من بگذره که تازه صاحب خونه بتونه بره شکایت کنه اونم حقوقی دوما چلیس چرا برای همچین موضوعی اومده نباید بپرسه موضوعت چیه از کسی که تماس گرفته با کلانتری؟ واقعا غیر منطقی نیست؟ مثلا این شخص تماس گرفته گفته مامور بفرستید که یک ساعته اجاره خونم و ندادن الان من به جرم ایجاد مزاحمت از دست خانوم صاحب خونم شکایت کردم و از دست خود صاحب خونمم به جرم آبرو حیثیت که پلیسو آورده شکایت کردم الان منم میخوام هر پانزدهم به پانزدهم اجاره این شخص رو بدم تا دیگه مردم آزاری نکنه آیا تا یک ماه از گذشت ندادن اجاره نگذره نمیتونه شکایت کنه؟ توی قولنامه که قید شده اگر مستاجربیش از یک ماه اجاره نده موجر میتونه اقدام به درخواست تخلیه کنه

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت ایشان ارتباطی به دیر پرداخت کردن اجاره ندارد احتمالا برای جرم مزاحمت می باشد.

مطالبه اجاره معوقه موضوعی حقوقی بوده و ربطی به شکایت کیفری و ..... ندارد . احتمالا موجر در تماس با ۱۱۰ موضوعی دیگر در خصوص ایجاد مزاحمت و .... بیان داشته و پلیس نیز برای بررسی صحت و سقم موضوع به محل مراجعه نموده است . لذا این امر تاثیری در اصل ماجرا نداشته و جای نگرانی وجود ندارد .

با سلام
شما باید مشکلتون ودر خواست حل اختلافتون رو در شورای حل اختلاف مطرح کنید