با کارشناسی که انجام شده و مبلغی که تعیین شده من چطوری میتونم نسبت به مبالغ، تهاتر کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۱ #34095037

باعرض سلام و احترام
بنده بابت نفقات جاریه ی زوجه و فرزند در دو شعبه ی مختلف محکوم شده ام که توسط قاضی قسط بندی شده. حالا بنده در پرونده ی دیگری دو برابر مبلغی که به خانم محکوم شدم و طلبکار شدم که کارشناس مبلغ و تعیین کرده حالا با کارشناسی که انجام شده و مبلغی که تعیین شده من چطوری میتونم نسبت به مبالغی که به خانم محکوم شدم تهاتر کنم؟
باید چه اقدامی انجام بدم؟
ممنون میشم اساتید محترم راهنمایی کنن یه مقدار دقیق تر
با سپاس از شما

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ..خودتون اشاره کردین دوتا پرونده جداس ...جداگانه اقدام کنید ..یا باایشان قراری بگذارید به تفاهم برسید و اقدام به سازش کنید..یا درمرحله اجرا حکم خودرا ارایه دهید که ان مبلغ کم گردد