آیا با وجود اینکه چک تاریخ نداشته و بانک بعد از ۲ سال از تحویل چک به من تاریخ زده من میتونم این چک رو بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۹ #34067090

سلام روز بخیر ... بابت کارم چکی بدون تاریخ مدیر قبلی بهم داده ولی چون تاریخ نداشت بعد از دو سال مراجعه به بانک کردم و بانک تاریخ زد الان ۴ ماه میگذره و من هنوز مراجعه به هیچ نهادی نداشته ام ... به کجا باید مراجعه کنم ؟ شورای حل اختلاف یا ؟ ایا با وجود اینکه چک تاریخ نداشته و بانک بعد از ۲ سال از تحویل چک به من تاریخ زده من میتونم این چک رو بگیرم ؟ شرکت دایر است و رئیس قبلی از انجا رفته ایا پول من برمیگرده؟
ممنون بابت راهنمایی

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام درج تاریخ در متن چک منع قانونی ندارد مبلغ چک بیش از ۲۰ میلیون تومان باشد در صلاحیت محاکم قضایی تا سقف ۲۰ میلیون تومان در صبلحیت شورای حل اختلاف می باشد عوض شدن رئیس شرکت هم مانع احقاق حق شما نخواهد بود لذا می توانید علاوه بر وجه چک تاخیر تادیه وکلیه خسارت قانونی آنرا مطالبه نمایید

در صورت عدم یا کسری موجودی و صدور گواهی عدم پرداخت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اگر مبلغ کمتر از ۲۰ م تومان باشد از طریق شورای حل اختلاف در غیر اینصورت دادگاه، دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید توصیه میشود تامین خواسته هم جز خواسته خود قرارربدهید

با سلام
در صورت برگشت خوردن چک شما باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و دادخواست مطالبه وجه چک به همراه تامین خواسته را ثبت نمایید اگر مبلغ چک تا بیست میلیون تومان باشد به شورای حل اختلاف و اگر بالای بیست میلیون تومان باشد به دادگاه ارجاع داده می شود