آیا پدرم میتواند با شکایت زمین مورد نظر را مجددا تحت مالکیت خودش قرار دهد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰ #34028158

پدرم چند سال گذشته قسمتی از زمین کشاورزی مشاعی را که هنوز سند نداشت به شخصی به صورت مشروط واگذار کرد و بیعانه ای از خریدار گرفت. قرار شد قیمت نهایی زمین را هنگام اخذ سند قطعی از خریدار بگیرد. با توجه به تغییر بند های قرارداد توسط خریدار بدون اطلاع پدرم و گرفتن امضا از چند نفر شاهد بیسواد و جعل امضا

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه در مفاد وبندهای مبایعه نامه دخل وتصرف شده است و شروطی بدون توافق پدرتان اضافه شده است عمل منطبق با جعل سند تلقی ومیتوانید به همین اتهام شکایت کیفری خودرا طرح نمایید

با سلام
اولا زمینی که مشاع هست فعلا سند قطعی صادر نمی شود تا تکلیف آن مشخص نباشد
دوم اگر پدرت زمینی که بصورت مشاع بوده متعلق به شما می باشد مدرکیم از قبل وجود دارد که اثبات کند زمین به شما تعلق داشته ولی به دلایلی فعلا مشاع هست پدرت قرارداد یا قولنامه ای که با این شرط نوشته قابل قبول است
اما اگر پدرت هیچ مدرکی که دال برداشتن زمین که مشاع بود نداشته معامله شما نافظ بود باطل می باشد
نکته اخر شخصی که ادعا میکند زمین به شکلی که از پدرت خرید بایستی شکایت در دادگاه کیفری به جرم کلاهبرداری اعمال نماید
توضیحضات بیشتر درخواست مشاوره تلفنی