آیا موضوعی که در شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری بررسی و اعلام رای شد اعتبار امر مختومه را دارد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۳۵ #34008342

سلام.

یا اینکه می شود همان موضوع را در دادگاه عمومی مطرح کرد؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام بستگی به شکایت مطروحه دارد

باسلام بله رای قطعی است و اعتبار امرمختومه خواهد داشت.

با سلام
صلاحیت ذاتی صلاحیتی است که قابل جابه جایی نبوده و با نظم عمومی گره خورده و قواعد آن از جملە قوانین آمره بوده پاسخ منفی است .

درخصوص اینکه آیا رای صادره اعتبار امر مختومه دارد یا نه باید دید رای صادره قرار است یا حکم . احتمال دارد به دلیل عدم صلاحیت دیوان رای صادر شده باشد و قابل طرح در محاکم دادگستری باشد . باید موضوع و رای بررسی شود .

"با سلام"
خیر موضوع دیوان عدالت اداری در دادگاه عمومی قابل اقامه نیست

پرونده ای که در صلاحیت دیوان عدالت هست را نمی توان در دادگاه عمومی مطرح کرد

با سلام
موضوعی که در صلاحیت دیوان است،دادگاه صلاحیت ندارد.