آیا قابل پیگیری از طرف فتا هست یا جرم محسوب نمیشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۴ #33996526

سلام خسته نباشید اگر فردی در اینستاگرام عکس های منو روی پروفایلش گذاشته باشه و باهاش پیج درست کرده باشه تنها همین یک مورد و هیچ سو استفاده ای نکرده باشه ایا قابل پیگیری از طرف فتا هست یا جرم محسوب نمیشه؟ تنها عکس های من رو گذاشته و فالور های خود رو افزایش داده و هیچ گونه هتک حیثیت یا سو استفاده ای از عکس های من نشده ایا قابل پیگیری هست یا ارزش نداره برای پیگیری و این که اگر اکانت اینستاگرامشو پاک کنه قابل ردیابیه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله میتوانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید اگر از عکس شما سوع استفاده بشه وباعث هتک حیثییت یا مواردی از این قبیل باشد مجازات دارد موفق باشید

بلی میتونید علیه شون از طریق پلیس فتا اقدام کنید

سلام وقت بخیر ... استفاده از عکس دیگران در پروفایل های پیج های اینستاگرامی ، اگر بدون هیچ محتوایی باشد عنوان مجرمانه ای ندارد اما اگر محتوا گذاری شده باشد ، بسته به نوع محتوا و لطمه هایی که ممکن است به صاحب عکس وارد شود از حیث آبرویی یا مالی و یا سوء استفاده از شهرت می تواند قابل پیگیری باشد.
ضمنا اگر اکانت اینستاگرامی خود را پاک کند ، خیر قابل پیگیری نخواهد بود .. مگر اینکه قبل از پاک کردن اکانت از طریق شورای حل اختلاف و توسط یک کارشناس رسمی دادگستری اقدام به تامین دلیل نمایید.