آیا با این کار بنده از اعسار خارج شده ام؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #33978809

باسلام
۴ سال پیش خانم بنده مهریه خود را اجرا گذاشت و تمام دارایی بنده را توقیف نمود و دادگاه با قبول اعسار بنده مهریه را تقسیط نمود. یک ملک مشاع داشتیم که ۲ دانگ آن مستثنیات دین شد و رفع توقیف شد و بقیه خانه توسط زوجه مصادره شده.پس از چندی سایر طلبکاران بنده ۲ دانگ ملک بنده را توقیف کردند و بنده به ناچار ملک مذکور را به مادرم فروخته و چک های حاصل از فروش ملک را به طلبکاران دادم ( که رسید ام نیز موجود است ) اکنون خانم بنده درخواست داده با توجه به فروش ملک ایشان از اعسار خارج شده و باید مهریه بنده را یکجا بپردازد و همچنین باید پول ملک را به جهت مهریه به ایشان بدهم.لازم به ذکر است مبلغ حاصل از فروش ملک در مقابل مبلغ مهریه بسیار ناچیز میباشد و اصلا پاسخگوی کل مبلغ مهریه نبوده لیکن مبلغ ملک با مبلغ بدهی به طلبکاران مبلغی ناچیز بیشتر بوده و بدهی بنده را تقریبا تسویه کرده.
ایا دادگاه با این درخواست ایشان موافقت میکند؟
ایا دادگاه از من وجه فروش ملک را میخواهد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، اقدام به فروش علیه خودتان محسوب میشه مگه اینکه ثابت کنید پول فروش برای منزل مسکونی استفاده شده وگرنه اعسار شما منتفی خواهد شد

با سلام
باتوجه به اینکه پول ناشی از فروش سهم مشاع ملکی بوده که جزو مستثنیات بحساب آمده لذا اگر با آن مبلغ در پی تهیه مسکن باشید خیر نمی‌توانند ازین طریق وجهی دریافت نمایند و همچنان جزو مستثنیات است.