چگونه در دادگاه کیفری بیگناهی خودم راثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۷ #33973442

دردادیاری به استناد اظهارات خودم برای اتهامات تهدید،تهمت ومزاحمت تلفنی جلب به دادرسی برای اینجانب صادر شد.درصورتی که قسم میخورم مرتکب هیچکدام از اتهامات نشدم.متوجه شدم روزی که به دادیاری رفتم دادیار در هنگام تنظیم صورتجلسه این اتهامات منتسب کرده و از من امضا واثر انگشت گرفته و من بدون اینکه متن صورتجلسه بخونم ، صورتجلسه امضا کردم.حالا پرونده قرار است به دادگاه کیفری ارسال شود.چگونه در دادگاه کیفری بیگناهی خودم راثابت کنم؟من اشتباه کردم صورتجلسه دادیاری بدون اینکه بخونم امضا کردم.کسی میتونه وکالت پروندم به عهده بگیره که زندان نرم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و وقت بخیر
در صورتی که اظهارات شما مبنی بر اقرار باشد شما محکوم خواهید شد ولیکن چنانچه به عنوان مثال سوء سابقه کیفری نداشته باشید می توانید برای تخفیف مجازات اقدام کنید در غیراینصورت دفاع از شما کاملا بستگی به ادله موجود در پرونده و اظهارات شما دارد.