دفترخانه میگه وکالت فروش دادین, میتونیم باطلش کنیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۷۳ #33958124

سلام خسته نباشید
پدرم چند سال پیش یه وکالت کاری به برادر زاده خودش داده برای زمین کشاورزی الان خواستیم باطلش کنیم دفترخانه میگه وکالت فروش دادین پدرم بی سواد بوده میگه گفته وکالت فروش ندادم الان میتونیم باطلش کنیم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورتی که وکالت بلاعزل باشد میتوانید وکیل را عزل نمایید در غیراینصورت صرفا با انجام مورد وکالت، وکالت منتفی میشود

بادرودوسلام چنان چه وکالت بلاعزل نباشد وکیل قابل عزل می باشد.

در صورتیکه وکالت بلاعزل نباشد امکان عزل وکیل وجود دارد.

اگر حق عزل وکیل را داشته باشند می توانند او را عزل کنند ارتباطی به موضوع ندارد.

اگر وکالت بلاعزل نباشد به سادگی میتوانید وکیل را عزل کنید، اما اگر بلاعزل باشد می بایست جهت ابطال سند به دادگاه حقوقی دادخواست تقدیم کنید، البته که صدور رای به نفع شما نیاز به اثبات اشتباه در معامله دارید

درود
اگر وکالت بلاعزل نباشد می توانند وکیل را عزل نمایند.

وکالت از عقود جایز هست به این معنی که پدرتون هر وقت خواست می تواند برادر زاده اش را عز کند.