آیا همسر سابق من میتواند پرینت شماره های مرا اخذ نماید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۷۷۵ #33954071

با سلام
من از شوهرم جدا شدم و طلاق گرفتم میخواستم بدونم، آیا قانونی این آقا میتونه از طریق دادگاه پرینت شماره های منو بگیره؟
ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به نوع شکایت مطروحه ازشما دارد،در مسائل کیفری آنهم بصورت محدود ممکن است قاضی دستور اخذ پرینت شماره ها را بدهد. و اگر شماره تلفن به نام خودش است و هنوز انتقال نداده اید که کار او مشکلی ندارد، اما اگر به نام شماست اقدام وی غیرقانونی است .

خیر نمیتواند چون ایشان ذینفع نمیباشند و نمیتوانند در خصوص مسائل خانوادگی طرح دعوی به نسبت شما بدهند .

با سلام اگر بر علیه شما شکایت کیفری مطرح کنند و در راستای تکمیل تحقیقات دادسرا نیاز به اخذ پرینت از مکالمات و یا پیامک ها شود این امر با دستور قاضی صورت خواهد پذیرفت و الا فلا.

با سلام و عرض ادب اگر منظور شما این است که همسر سابق شما اتهام نامشروع و رابطه نامشروع به شما زده است تنها می تواند اگر مستنداتی دارد که شما در زمان زوجیت رابطه نامشروع داشته اید از شما شکایت کند و تنها اگر قاضی مدارک ایشان را مستدل و مستند بداند و تنها در موارد بسیار محدود و اندکی دیده شده است که حکم به گرفتن پرینت پیامک ها تماس ها می دهد و در بسیاری از موارد این حکم داده نمی شود