اگر استشهاد از مردم محله بگیرم میشه کاری کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۸ #33949058

با سلام خدمت شما
باغ کشاورزی که پنجاه سال در تصرف ما بوده الان عمو ام بعد از پنجاه سال شگایت کرده اون باغ رو از من بگیره من نه قولنامه ندارم نه سند نه دست نوشته من اگر استهشاد از مردم محله بگیرم میشه کاری کرد عمو ام میتونه زمین رو از من بگیره تو رو خدا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سند رسمی در دعاوی اولویت دارد.اگر عموی شما سند رسمی ارائه دهد شما مجبور هستید زمین را به وی تحویل دهید.

تصرفات شما مالکانه بوده و تصرف هم اماره بر مالکیت است استشهادیه و شهادت شهود کفایت میکنه

با استناد به شهادت شهود و اماره تصرف دفاع کنید

اولویت بااسنادارائه شده است مگرسندعمو عادی وازلحاظ اعتبارمخدوش باشد که شما می توانیدبه استناداماره تصرف وارائه شهود مالکیت خودرااثبات کنید

سلام اماره تصرف ، در بحث زمین دلالت بر مالکیت نمیکنه ، اگه شما نتونید نحوه مالکیت خودتون رو ثابت کنید و عموی شما اسناد مالکیت قوی ارایه کنه باید زمین رو تحویل بدین

سند در دعاوی حرف اول را می زند اسناد هم تقسیم به دونوع میشوند عادی و رسمی
رسمی همان سند بنجاقی یا تک برگ وعادی برگ قولنامه یا استشهادیه یا چیزهای دیگر
اگر مدرکی دارید باید به دادگاه مراجعه کنید

با سلام
بله شما می توانید با استناد به استشهادیه محلی در دادگاه حاضر شوید مگر اینکه عمو سند محکم تری در دست داشته باشد