اگه تو این مدت اموالشونو منتقل کنن تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۴ #33886340

با سلام مدت ۳ هفته هست که برای اجرایی مهریه به اداره ثبت مراجعه کردم برای تشکیل پرونده و گفتن حدود ۱۵ روز دیگه حداکثر براتون پیامک ارسال میشه برای پیگیری و مابقی اقدامات. ولی همچنان خبری نشده از پیامک! و درصورتی که همون روز برای همسرم نامه پست شد برای مهریه و همسرم متوجه اقدام من شدن

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. فرار از دین نمیباشد طبق رای وحدت رویه سال ۹۸. در صورتی که سایر اموال کافی نباشه برای ادای دین در آن صورت فرار از دین را میشه ثابت کرد

در این خصوص تا حدودی اختلاف نظر وجود دارد
با توجه به اجرای مهریه از طریق ثبت و عدم وجود رای قطعی در مورد مهریه
ولی طبق رویه حاکم ،رای وحدت رویه،نظر علما و آرا مشابه در این خصوص اصولا مصداق فرار از دین نمیباشد.

در این خصوص تا حدودی اختلاف نظر وجود دارد
با توجه به اجرای مهریه از طریق ثبت و عدم وجود رای قطعی در مورد مهریه
طبق رویه حاکم ،رای وحدت رویه،نظر علما و آرا مشابه در این خصوص مصداق فرار از دین نمیباشد.

سلام
هر گونه نقل و انتقال از تاریخ ابلاغ فرار از دین محسوب میشود اصولا اداره ثبت در شرایط کنونی دیرتر اقدام به ارسال پیامک مینمایند