عدم ایفای تعهدات موجر در کامل کردن منزل استیجاری و بروز خسارت

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۷۵ #33870925

سلام، مستاجر هستم، صاحب‌خونه به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکرد. قرار بود یک هفته منزل رو کابینت کنه و آب و برق بکشه که نکشید، برق امامی باعث شد ال ای دی و یخچال من بسوزه. چه کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اگر بتوانید تخلف از انجام تعهد ایشان را ثابت کنید امکان مطالبه خسارت دارید و مضافا که برای استفاده از برق رایگان نیز امکان استفاده از محافظ برق وجود دارد و قصور عدم استفاده از محافظ و تبعات ان را نمیتوان متوجه مالک کرد

درود بر شما،در صورت قید شدن تعهدات در قرار داد میتوانید اقدام به الزام انجام تعهد فرمایید و همچنین میتوانید به دلیل وارد شدن خسارات ناشی از عدم انجام تعهد موجر از ایشان مطالبه خسارت نمایید.

سلام موجر باید وفق تعهدات خود در قرارداد عمل نماید اگر خسارت، ناشی از عدم انجام تعهدات موجر است علاوه بر دادخواست الزام به ایفا تعهدات مطالبه خسارت را نیز مطرح کنید .

باسلام
باتوجه به ثبت تعهدات میتوان دادخواست الزام به تعهد دهید

با سلام
در صورتیکه مستجر شرایط استفاده از ملک را نداشته باشد میتواند نخست اظهارنامه ی به طرف مقابل مبنی بر رفع ایرادات عین مستاجر ارسال و درصورت عدم انجام میتواند دادخواست فسخ قرارداد اجاره را مطرح نماید.

با سلام
اگر تعهدات مزبور در قرارداد ذکر شده باشد، می توانید الزام به ایفای آن را مطالبه نمایید، نیز امکان مطالبه خسارت بابت لوازم خانگی آسیب دیده مستند به قصور موجر وجود دارد.

سلام اگر تعهدات در قرارداد اجاره پیش بینی شده امکان مطالبه خسارت وجود دارد