من میتونم از طریق چکها از دوستم شکایت کنم یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۴ #33845332

سلام و خسته نباشید
من ضامن چکهای یکی از دوستان شده بودم و حالا اون از پرداخت امتناع کرد که من بخاطر عدم حضور در دادگاه خودم چکهای برگشتی دوستم رو نقدی پرداخت کردم، چکها گواهی عدم پرداخت براشون به اسم کس دیگه ای صادر شده اما مهر ابطال چکاوک خورده حالا من میتونم از طریق چکها از دوستم شکایت کنم یا نه؟
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به استناد رسید های پرداختی و نیز وجود چک در ید شما می توانید چنین کاری نمایید

سلام دوست گرامی
بله می توانید اقدام به طرح دعوا بنماید

با استناد به رسید پرداخت و اصل لاشه چک ها بله میتوانید مطالبه وجه چک ها را نمایید .