چک ضمانتی تخلیه مغازه را در صورتیکه موجر وصول نماید چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۳۴۷ #33839

سلام من چکی بابت ضمانت تخلیه مغازه به شخصی دادم مبلغ 200میلیون ودر دوفقره 100میلیون ریالی با گرفتن رسیدو با چک 100 میلیونی ان را پاس کردم که داخل چک اخری نیز قید کردم الباقی چک ضمانت وتسویه کامل لاشه چک را گفت همراهم نیست بعدن میارم ما اعتماد کردیم اشنا بود بعد چک را تاریخ روز وبرگشت میزند به اداره ثبت به اجرا می گذارد شکایت کلاهبرداری و خیانت در امانت کردم فعلان وقت رسیدگی نرسیده باید چگار کنم قاضی می گوید پرونده رد میشود. لطفا راهنمائی کنید برای کیفری نامبرده باید چه کنم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به چه دلیل پرونده رد شود؟

چکی که به موجر داده اید چک تخلیه بوده و تا زمانیکه قرارداد اجاره به پایان نرسیده و شما ملک را تخلیه نمائید موجر حق وصول چک را نخواهد داشت و در حال حاضر چک تخلیه بابت امانت و تضمین نزد موجر میباشد لذا شما باید علیه ایشان شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح نمائید.

موید باشید