مهریه عند المطالبه با توجه به موارد زیر چگونه قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۶ #33803193

سلام تا چند عدد سکه در مهریه عند المطالبه می توان از زوجی که یک خانه مسکونی که در ان سکونت دارد می توان گرفت و اگر درخواست قسطی کند با حقوق دو میلیون چگونه خواهد بود

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهریه شما تا ۱۱۰ عدد سکه قابل مطالبه است، اما منزل شخصی که ایشان در آن سکونت دارند را نمی‌توانید توقیف نمایید .

درود فراوان
تا ۱۱۰ سکه قابل وصول است و در صورت اعسار زوج، قانون او را مجاب به پرداخت بیش از ۱۱۰ سکه نمی‌کند

باتوجه به بخشنامه رئیس قوه قضاییه برای عدم حبس زندانیان این بخشنامه و این قانون در جهت کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها صورت گرفته است و با اجرایی شدن این بخشنامه ۵۰۰۰ زندانی از زندان آزاد شده‌اند و این مهم روند بهبودی در دستگاه قضا داشته است.

طبق این قانون، مهریه زنان هرچقدر باشد مرد مکلف به پرداخت ۱۱۰سکه است و باقی مهریه درصورتی قابل وصول است که زوج بتواند ثابت کند همسرش ملاعت مالی دارد و اگر مالی از زوج شناسایی نشد طبق ماده ۲ نحوه اجرای محکومیت‌های مالی عمل می‌شود و اگر مرد اثبات کند که توان پرداخت ندارد، مهریه همان ۱۱۰سکه خواهد بود.

در پرداخت مهریه مازاد بر ۱۱۰ سکه،‌ حکم جلب صادر نمی‌شود و در صورت استطاعت مالی زوج اموال وی توقیف خواهد شد و مطابق این لایحه تا ۱۱۰ سکه طلا از مهریه تعیین شده ضمانت اجرایی برای اعمال ماده دو نحوه اجرای محکومیت های مالی را دارد، یعنی زوجه می‌تواند در صورت پرداخت نکردن مهریه تا این میزان با اعمال ماده ۲، حکم جلب زوج را بگیرد

تا ۱۱۰ سکه را می توانید مطالبه نمایید.
خانه هم چون سکونت دارند قابل توقیف نیست.
یک چهارم از حقوق ایشان قابل توقیف می باشد.

اگر تا عدد ۱۱۰ سکه را اقدام نمایید شامل ماده ۲ محکومیت های مالی میشود اموال غیر مستثنیات دین قابل توقیف می باشد منزل مسکونی که در آن سکونت دارند جزو مستثنیات دین محسوب شده و قابل توقیف نمی باشد تا مبلغ یک چهارم حقوق ایشان نیز قابل توقیف می باشد در صورت عدم تمکن باید درخواست اعسار بدهند که در صورت تایید و بسته به نظر قاضی مقداری رو بعنوان پیش پرداخت و مابقی طی اقساط پرداخت میشود

اگر زوج صرفا یک خانه مسکونی داشته باشد با توجه به اینکه خانه جزو مستثنیات دین است قابل توقیف نیست
تا ۱۱۰سکه بعنوان تمکن شخص مفروض می باشد و مازاد بر ان در صورتی قابل مطالبه که شما مالی را به دادگاه معرفی کنید
در صورت اثبات اعسار و تقسیط مهریه رو قسطی می نمایند
در خصوص حقوق همسرتان تا یک سوم یا یک چهارم ان قابل توقیف است

سلام
مهریه شما تا ۱۱۰ عدد سکه قابل مطالبه است، اما منزل شخصی که ایشان در آن سکونت دارند را نمی‌توانید توقیف نمایید .
در صورتی که توان مالی جهت پرداخت ندارند می‌توانند درخواست اعسار نمایند .
در خصوص حقوق ایشان نیز یک چهارم از آن برای مهریه قابل توقیف است.

باسلام
۱. اگر یک خانه متوسط داشته باشد ک در آن سکونت هم دارد، از مستثنیات دین است.
۲. تا ۱۱۰ سکه، تمکن و دارایی مرد مفروض است.
و بالغ برآن درصورتی قابل مطالبه است که مالی جهت توقیف معرفی شده باشد.
۳. یعنی تا ۱۱۰ را درصورت اعسار مرد، تقسیط میکنند.
تقسیط برای هرکس باتوجه به میزان مکنت و درآمد وی متفاوت است