لطفا بفرمایید جبران خسارات همسایه ها و ما به عهده مستاجر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۲۳ #33717020

سلام
ما حدود ده روز پیش یک باب مغازه در بازار به اجاره دادیم با اجاره نامه به نام طرف و یک چک تخلیه متعلق به پدر ایشان البته ده میلیون پول پیش را هنوز نداده متاسفانه مغازه دچار آتش سوزی شد و کاملا از بین رفت و به همسایه ها طرفین هم خسارات زیادی وارد شد.
کارشناس مقصر و شروع آتش سوزی را از مغازه ما و به وسیله پیکنیک اعلام کرده که مستاجر ادعا می‌کنه کلا آنجا حضور نداشته و عمدی مغازه را آتش زدن.
در صورت متواری شدن مستاجر و پرش که چک تخلیه داده چطور؟ چیزی به عهده ما است؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با استناد به همان اجاره نامه و اینکه ملک در زمان اتش سوزی ملک را اجاره داده اید از خود دفاع بفرمایید. اگر مشکلی در ایمنی ساختمان که مربوط به موجر است در ملک نباشد و تقصیر شما اثبات نشود شما مسئولیتی ندارد.

اگر خسارت از ناحیه مستاجراست می توانید مطالبه کنید

با درود خسارت را از مقصر یا مسبب باید بگیرند مطابق آنچه در سوال آمده است اگر مستاجر مقصر باشد او مسؤل است

درود بر شما، خسارت از مقصر حادثه قابل مطالبه خواهد بود، صرف ادعای ایشان چیزی را ثابت نخواهد کرد.

سلام
اولا باید ساختمان های تجاری در برابر آتش سوزی بیمه باشند ثانیا خسارت باید از مقصر حادثه که کارشناس تعیین می کند مطالبه شود.