در دادگاه چه بگویم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۱۵ #33370386

با همسرم اختلاف داریم و همه مطالبات قانونیشو مطالبه کرده اخیرا یه دادخواست داده که چند تا النگو و انگشتر پیش شوهرمه و بهم نمیده...فاکتور خرید طلاها و شهود که عموش و پسر داییشن در دادخواستش معرفی کرده...در صورتیکه هیچ طلایی پیش من نیست و فقط و فقط قصدش اذیت و اخاذی بیشتر از منه..لازم بذکره که خانوادگی اصلا ابایی هم ندارند که بخوان قسم دروغ بخورن و شهادت دروغین بدن...ممنون میشم بفرمایید من تو دادگاه چی بگم

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده خواهان است و شما میتوانید ضمن رد ادعای ایشان شهود و ی را جرح نمایید.

سلام

موضوع بستگی به نظر مقام قضایی دارد و اصولا چنین مواردی را به صرف شهادت نمیپذیرند
اما شما در خصوص اعتبار و اصالت فاکتورهای مستند دعوا و نیز نحوه تحویل ماورد ذکر شده به شما امکان اقامه دفاع دارید

سلام اینکه فاکتور اصلی است یا جعلی و به نام چه کسی است مهم است چرا که اگر به نام شما باشد یا ساختگی که تکلیف مشخص است و میتوانید درخواست کارشناسی تاریخ صدور و استعلام اصالت کنید ضمنا با توجه به اظهارات شهود و اینکه از کجا میدانند طلا ها پیش شماست می توانید نسبت به جرح شهود اقدام کنید

با درود. اولا عرفا طلاهای زوجه را زوج میخرد و زوج میتواند از زوجه مطالبه نماید. به هرحال باید خواهان پرونده باستناد دلایل قانونی ادعای خویش را اثبات نماید و شما نیز شهود ایشان را باید با دلیل جرح و رد نمایید که دروغ میگویند

با سلام ایشان شاکی است و بایستی بتواند با دلیل و مدرک ادعای خویش را ثابت کند شما در مقام دفاع می توانید شهود ایشان را جرح نمایید

سلام اثبات موضوع بعهده خواهان می باشد با این حال در صورت شهادت شهود نسبت به جرح ایشان اقدام نمایید