آیا با اقرار آن برادر بزرگتر ورثه او می توانند بعد ۲۵ سال ادعا کنند که ما از این ملک ۹۰ متر مربعی سهمی داریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۲ #33632729

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت مشاوران محترم
۴ برادر هستند و ارثیه ای تقسیم شده است . سهم یکی از برادرها شش دانگ یک اتاق و حیاط و مشاعات آن جمعا بمتراژ ۹۰متر مربع بوده است . از این شش دانگ ۵ دانگ متعلق به مهریه مادر و یک دانگ متعلق به پدر بوده است . این برادر که ۹۰ متر به او داده اند از مهریه مادر اطلاعی نداشته اعتماد کرده و تقسیم نامه را امضا کرده است . این برادر وقتی به اداره ثبت اسناد و املاک جهت نوسازی و ساخت ساز مراجعه می نماید اعلام میکند برابر دفاتر توزیع ثبت اسناد و املاک این ۹۰ متر مربع متعلق به پدر ومادر است و چون اثر انگشت مادر پای تقسیم نامه نیست باید از تک تک ورثه امضا و تاییدیه گرفته شود . ۲۵ سال پیش که این تقسیم نامه را به برادر داده اند همگی نوشته اند که ما هیچگونه سهمی و حق و حقوقی به سهم برادر نداریم . امسال هم مجددا دو برادر که حی و حاضرند نوشته اند که ما به سهم برادر دیگر هیچ حق و حقوقی نداریم . چون یکی از برادرها (بزرگتر) مرحوم شده است ورثه او زیر بار نمی روند و امضا نمیکنند که این شش دانگ متعلق به آن برادر هست . آن برادر هم که مرحوم شده آنموقع نوشته و امضا کرده که من هیچ گونه حق و حقوقی به سهم برادر ندارم . سوال :
۲ - اگر این دو برادر که حی و حاضرند شهادت بدهند و امضا کنند که در زمان زنده بودن مادر همگی رضایت داشتیم به سهم آن برادر ولی امضا و اثر انگشت مادرمان فراموش شده است درج شود آیا دادگاه به شاهد بودن و شهادت دو برادر ترتیب اثر میدهد یا اینکه حتما باید ورثه آن برادر مرحوم صلحنامه را امضا کنند.

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه برادر مرحوم امضا نموده نیاز به امضای وراث وی نیست