آیا میشه در خواست خروج برادرم از منزل را در دادگاه داد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۴۶ #33619554

باسلام خسته نباشید ببخشید من و برادرم در ملکی که برایمان به ارث رسیده زندگی می کنیم هفته پیش برادرم اقدام به تخریب دیوار اتا قمان بدون مجوز نمود می خواستم بدونم در قبال‌ من چکار می تونم بکنم و آیا میشه در خواست خروج برادرم از منزل را د دادگاه داد سه دونگ برای من وسه دانگ برای ایشون هست ممنون

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای تخریب میتوانید بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید
اما برای خروج وی ، خیر ، زیرا سه دانگ این ملک متعلق به برادر شماست
شما میتوانید از طریق دادگاه فروش و مطالبه سهم الارث خویش را تقاضا نمایید

می توانید علیه ایشان به جرم تخریب شکایت کنید و مطالبه خسارت را نیز بخواهید

با سلام..
اولا؛ نمی توانید مانع از آمدن برادرتان به ملک مشاعی گردید..
در ثانی؛ هرگونه تخریب در ملک مشاعی نیز قابل طرح دعوی و دریافت خسارت از مرتکب می باشد..
هر چند که قدر مسلم، امکان خلع ید از ملک مشاعی، برای هر شریکی علیه شریک دیگر نیز وجود دارد..
موفق باشید..

میتوانید درخواست افراز ملک مشاعی دهید اما بخاطر این اقدام نمی توانید برادرتان را از ورود ب منزلی ک در آن سهم دارد منع کنید

هر گونه تخریب و تغیر می بایست با رضایت همه مالکین ملک مشاع صورت پذیرد . شما نمی‌توانید برادرتان را بدون مجوز قانونی از تصرف در ملکی که در ان شریک است منع نمایید.شما میتوانید دادخواست خلع ید مشاعی یا درخواست افراز و تفکیک و درصورت عدم افراز، دستور فروش ارائه نمایید

سلام دوست عزیز.مال بین شما دونفر مشاع است و دادگاه تحت هیچ عنوانی حکم به اخراج برادتان نخواهد داد.در واقع مالک است و هیچ قانونی کسی را از ملکی که به خودش تعلق دارد اخراج نمیکند.شما باید از اداره ثبت استعلام غیر قابل تفکیک بودن را گرفته و متعاقبا از دادگاه دستور فروش بخواهید🌻

سلام
امکان خلع ید از ملک مشاع برای هر شریک علیه شریک دیگر وجود دارد. در مورد خسارات وارده، می توانید دادخواست حقوقی بدهید.