در صورت اعتراض آیا در دادگاه تجدیدنظر ممکن است محاسبه تاخیر تادیه به تاریخ برگشت چک تغییر نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #33618293

با سلام و عرض احترام
بنده به تازگی بابت یک چک برگشت خورده در تاریخ آبان ۹۱ شکایت کرده ام. قاضی در رای شورای حل اختلاف در خصوص بخش تاخیر تادیه خوانده را محکوم به پرداخت رقم تاخیر تادیه از تاریخ ارائه دادخواست تا زمان اجرای حکم نموده است؟ آیا این حکم قاضی قانونی است؟ در صورت اعتراض به حکم آیا در دادگاه تجدیدنظر ممکن است محاسبه تاخیر تادیه به تاریخ برگشت چک تغییر نماید؟ با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق قانون مبداء محاسبه خسارت تاخیر تادیه چک از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت بوده و احتساب از زمان تقدیم دادخواست غیر قانونی است . حتما به رای صادره اعتراض کنید .

سلام
خیر
مگر اینکه خیلی شرایط وجود داشته باشد و لایحه تنظیم بشه