نفقه معوقه و جاریه رو اگه یک ماه نداشته باشی بدی یا کم بریزی مشکلی پیش میاد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۳۲ #33513988

سلام در صورتیکه دادگاه میزان نفقه را مشخص کند اگه یک ماه نداشته باشی بدی یا کم بریزی مشکلی پیش میاد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه میتواند درخواست جلب شمارا به دادگاه بدهد.

درود بر شما، معمولا در این موارد همکاری خواهند کرد، ولی قانونا حق جلب خواهند داشت.

درود
اگر نفقه فرزند تحت حضانت یا همسرتان می باشد می تواند جلب بگیرد.

سلام و درود
می توانند جلب صادر نمایند ولی برای یک ماه معمولا مشکلی پیش نمی آید
موفق و موید باشید

اجرای احکام ها همکاری می کنند اما در صورت تکرار همسرت میتونه حکم جلب بگیره

اصولا همکاری می کنند

بله احتمال جلب شما هستش