جلوگیری از صدور حکم جلب چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۱۴ #33478621

من چند ماه پیش حکم جلبم بابت مهریه صادر شد چون اطلاعی از اجراییه نداشتم و مهلت قانونی اعسارم گذشته بود به هر حال سریعا البته با تاخیر چند روزه از پایان مهلت ۳۰ روز تقاضای اعسار دادم و شاهد معرفی کردم و چند هفته بعد شاهدینم در جلسه دادگاه شرکت کردن و سوالاتی پاسخ دادن و بعد استعلام حقوق دریافتیم به اداره محل کارم اومد و اونها هم کپی فیش های حقوقی یک سال اخیر رو برای دادگاه فرستادن و در این مدت چندین بار خانم اسبق به اداره جهت دستگیری من اومد ولی موفق نشد تا اینکه مهلت جلب تمومشد و الان تهدید میکنه یا ۵۰۰ میلیون تومان بهم بده یا حکم جلب سیار میگیرم و دوباره میام دنبالت که جواب دادم تصمیم مقدار پیش پرداخت رو دادگاه مشخص میکنه و من جز حقوق کارمند نه پولی تو حسابم دارم نه به کسی انتقالی دادم نه ملک و ماشینی و میگه به من ربط نداره اگر تا روز اعسار میخوای صبر کنی من جلب میگیرم و تو زندان صبر کن . و اگر این اتفاق بیوفته من کارم که تنها منبع تامین زندگیمه رو تو این اوضاع اقتصادی و نبودن شغل از دست میدم چه راهی هست قاضی رو متقاعد کرد جلب نده وثیقه هم اعلام شده ولی سنگینه ۲۰۰ میلیون تومان و هر دری زدم گیر نیاووردم .

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. با ارائه دادخواست اعسار دیگه نمیتونه حکم جلب بگیره. که اقساط تعیین میشه وحتی میتونی تجدید نظرخواهی کنی که پرونده طول بکشه. بعد از این مراحل اقساط رو تهیه وبا اجرا احکام هماهنگ باشی برگ جلب صادر نمیشه. یاحق