به نظر شما شکایتم مورد تایید دادسرا قرار میگیره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۱۷ #33462124

سلام ، وقت شما بخیر
فروشنده خودرویی که به من فروخته تقریبا پول کامل را گرفته مقداری مانده بود برای سند زدن که حاضر نیست سند بزند از سویی مدارک ماشین رو با حیله گری از من برد با ماشین بودم از محل کارم میخواستم خارج بشم جلوم رو گرفت ماشین میخواست با زور ببره زنگ زدم پلیس اومد صورت جلسه کرد پلیس به ما گفت برید اما فروشنده تهدید کرد که توی جاده نشونت میدم به مامور گفتم داره تهدید میکنه زیاد جدی نگرفت توی جاده که بودم اومد چند بار میخواست چپم کنه تا خواستم فیلم بگیرم زد روی ترمز
خلاصه رفتم همون موقع تو مسیر کلانتری شکایت کردم
خیلی ممنون سرتون درد آوردم

مشاوره حقوقی تهدید
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
چه شکایتی کردید؟ در آنچه که بیان کردید که هیچ دلیل و مدرکی نبود.

در خصوص تنظیم سند رسمی میتوانید با استناد به قرارداد دادخواستی با همین خواسته به دادگاه تقدیم کنید، در خصوص تهدید و اقدام نیز طرح شکواییه کیفری ممکن است البته برای اثبات امر نیاز به شاهد یا دیگر دلایل تعریف شده در سیستم قانونی خواهید داشت

باسلام باتوجه به توضیحات شما بعید است شکایت کیفری شما راه به جایی ببرد بهتراست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه ایشان تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

شما در خصوص خودرو با مستندات پرداختی خود دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید و در خصوص شکایت کیفری باید مدارک و دلایل کاملی داشته باشید تا به نتیجه برسد، با ادعا نمی توان جرمی را ثابت کرد

سلام
اولا با مدارکی که دارید اقدام به الزام به تنظیم سند نمایید .ثانیا در خصوص تهدید در صورت داشتن شهود و یا درج در صورت جلسه می توانید شکایت نمایید .

بدوا عنوان شکایت خود را بایستی مطرح کنید؟هر اقدام حقوقی و قضایی برای ب نتیجه رسیدن منوط به ارائه شواهد و مستندات هست در خصوص مدارک میتوانید دادخواست استرداد مدارک خودرو دهید در خصوص سند نزدن با تنظیم دادخواست الزام ب تنظیم سند رسمی فروشنده را ملزم ب تنظیم سند کنید و در خصوص تهدید نیز میبایست با دلیل و مدرک اتهام ب ایشان را ثابت نمایید....

سلام
اگرزمانی که جلوی مامورشماراتهدیدکرددرخواست میدادیدوصورتجلسه میشدمیتوانستیدشکایت کنیدوبه آن استنادکنیدبهتراست باطرح دعوی حقوقی وارسال اظهارنامه اقدام کنید