دادگاه با استناد به نظر کارشناس قرار را نقض و قرار جلب دادرسی داده؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۲ #33455452

سلام استادان گرامی
بنده در یک ساخمانی از سال ۹۳ مستاجر هستم و هر سال هم با اتمام وقت اجاره نامه ام با صاحب ملک میرفتیم پیش بنگاه بعد زهر نویسی تمدید میکردیم الان یکی پیدا شده میگه این ساختمان مال من هست و یه روز ساعت ۹ شب بدون وقت اداری با کارشناس دادگاه اومدن جلوی درم از من اجاره نامه خواستن من بخاطر محکم کاری به کارشناس اجاره نامه رو ندادم گفتم هر وقت دادگاه ازم بخواد من میارم دادگاه. من کارت کارشناسی و شماره پرونده رو خواستم بهم نشون ندادن. بعد من صاحب خانه را کشیدم خونه ام گفت غلط میکنه قولنامه به اسم خودمه گفت اون پسر عموم هست من با اون مشکل دارم کارمون در دادگاه فعلا به پایان نرسیده هر وقت حکم مالکیت آورد من بهت میگم خونه رو تخلیه کن. الان به بنده شکایت تصرف عدوانی کرده و بنده با بردن اجاره نامه ام و دفعیاتم دادیار قرار منع تعقیب بهم داد بعد طرف اعتراض کرد دادگاه با استناد به نظر کارشناس قرار را نقض و بهم قرار جلب دادرسی داده نظریه کارشناسی هم نوشته من رفتم جلوی در قولنامه به من نشان نداد الان بنده چیکار کنم آیا واقعا بنده مرتکب جرمی شدم.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما به نظر کارشناس اعتراض نمایید و با اثبات این موضوع از شما رفع اتهام خواهد شد !