اعتیاد همسرم تاثیری در حضانت فرزندم دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #33350914

با سلام.
لیسانس برق مخابرات هستم و همسرم دیپلمه.
من در سال ۱۳۹۱ ازدواج کرده و همسرم اعتیاد به قرص ترامادول با دوز بسیار بالا را داشتند که در سال ۹۷ به مرکز ترک اعتیاد مراجعه کردیم و به گفته خود ایشان طی ۲۰ روز ترک کردند.
از مهر سال ۹۸ دایما در حال تهدید من به قتل با چاقو و گرفتن فرزند ۴ ساله ام تا اردیبهشت ۹۹ بود.
و من از شدت ترس بیهوش میشدم با مراجعه به پزشک و ام آر آی مغز مشخص شد مغز بنده اسیب های جدی دیده.
در حال حاضر من در منزل پدرم زندگی میکنم و قصد برگشتن به خانه را داشتم که قفل در عوض شده بود و پلیس ۱۱۰ صورتجلسه کرد.
از سال ۹۸ هیچ نفقه ای به ما پرداخت نکرده و هر از گاهی مبلغی پول به حساب من واریز میکرد و برداشت میکرد.
ایا میتوانم درخواست نفقه بدهم؟
ایا میتوانم طلاق بگیرم(همسرم دایما در حال تهدید من هستند که طلاق نمیدهد)؟
مهریه را چگونه پرداخت میکنند؟
ایا اسیب هایی که به مغز من وارد شده میتواند دلیل پزشک قانونی باشد؟
ممنون اگر راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درخواست نفقه بدهم؟بله
میتوانم طلاق بگیرم//بله
مهریه را چگونه پرداخت میکنند؟
مطالبه مهریه از حقوق قانونی زنان درعقد ازدواج است و زن این حق را دارد که هر زمان که بخواهد مهریه خود را مطالبه کند و مرد مکلف به پرداخت آن است .در انتخاب نوع مهریه محدودیت خاصی وجود ندارد و هر چیزی که ارزش مادی داشته باشد، می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود.
صرف اثبات اعتیاد شوهر باعث به استفاده زن برای گرفتن طلاق نمی شود و لزوما اعتیاد باید به تشخیص دادگاه مضر باشد و به زندگی زناشویی خلل وارد کند