چطور میشه تخلف قضات را گزارش کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۸۴ #33309596

باعرض سلام‌ ارزوی توفیق الهی
دادگاه چندبار به من ابلاغیه داده برای ادای قسامه ۵۰ نفر ببرم و منم در همان تاریخ ۵۰ نفر برای دادگاه بردم ولی گفتن امروز نمیشه دوباره خودمون به شما ابلاغ میکنیم شاید نیازی نباشه الان دوباره به من ابلاغیه دادن با خانواده تو دادگاه حاضر شدیم اما دوباره به ما گفتن دوباره برید و ۵۰ نفر جمع کنید تا به شما ابلاغ بکنیم برای ادای قسامه و اینکه قاضی از عمد داره اینکار را میکنه تا از رسیدگی به پرونده دست بکشیم و پیگیر نباشیم اخه ۸۰ کیلومتر تا دادگاه فاصله داریم بردن ۵۰ نفر فقط برای اینکه قاضی بهانه الکی میاره سخته علاوه بر هزینه و ... کم جمع کردن اونها هم کار سختی هست میخواستم بدون این کار قاضی تخلف بحساب میاد یا اینکه اگر تخلف کردن من چطور میتونم شکایت کنم ازشهرستان ما تا تهران ۱۶۰۰ کیلومتر راه هست و تا مرکز استان ۸۰۰ کیلومتر خواهشا من را راهنمایی کنید پرونده قتل هست و قاضی میخواد خون برادرم پایمال بشه ما وکیلی هم نداریم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضوع از طریق گزارش به سرپرست مجتمع قضایی و همچین از طریق ثبت تخلف در دادسرای انتظامی قضات قابل پیگیری کنید. مدارک ابلاغیه آوردن شهود را نیز ضمیمه کنید و استشهادیه بر علیه قاضی طومار کنید و ضمیمه شکایت کنید.

با توجه به گفته های شما تخلفی صورت نگرفته و روال قسامه این چنین است

درود
ابتدا به رئیس مجتمع اطلاع دهید اگر چاره ساز نبود در دادگاه انتظامی قضات شکایت کنید.

در صورت داشتن دلیل و مدرک برای احراز و اثبات تخلف قاضی مربوطه موضوع در دادسرای انتظامی قضات قابل طرح و پیگیریست

درود بر شما، با عنایت به ابلاغ به شما، موکول نمودن این امر بی معناست، بهتر است از طریق حفاظت مجتمع مساله را مطرح نمایید تا اقدامات مقتضی به عمل آید.

موضوع از طریق گزارش به سرپرست مجتمع و همچین از طریق ثبت تخلف در دادسرای انتظامی قضات قابل پیگیری است.

"با سلام"
اگر ابلاغیه برای شما در ثنا ثبت میگردد نمیتوان به روز دیگری موکول کرد
فلذا اگر اینبار نیز اینطور شد از طریق دادسرای ویژه قضایی علیه قاضی شکایت نمایید