میشه به رای قطعی دادگاه اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۳ #33284125

باسلام بنده مهریه برایم به اجرا گذاشته شده که خودروی داداشم که یه پراید هست رو توقیف کردن به جای بدهی مهریه من که داداشم اعتراض به عملیات اجرایی زد با توجه به مدارک خودرو که به نام برادر من از سال ۹۰ بود و شهادت شهود و گزارش مرجع انتظامی تحقیق از محل که ثابت شد خودروی داداشم است حکم قطعی دادگاه بدوی دادکه نامه رفع توقیف خودرو به ما دادن هالا طرف خانم من رفته اعتراض کرده که بیمه نامه سال ۹۷ تا ۹۸ به نام منه این خودرو مال منه خواستم بدونم میشه به رای قطعی دادگاه اعتراض و با یه سال بیمه نامه تجدیدنظر قبول کنه که ماشین مال من است ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصولا بیمه نامه دلیل محکمی برای مالکیت به حساب نمی آید و قاضی اعتنایی به آن نمی‌کند.

شما تنها بیمه گذار خودرو بوده اید و این امر دلیل مالکیت نیست

باسلام درصورتی که رای دادگاه بدوی باشد میتواند در وقت مقرر اعتراض نماید.وبیمه نامه به نام شخص دلیل مالکیت نیست.

بیمه نامه مدرک و دلیل لازم و کافی برای اعتراض به رای نیست

سلام
دادگاه تجدیدنظر بیمه نامه را دلیل مالکیت ندانسته و بعنوان مدرک معتبری قبول ندارد

باسلام
بیمه نامه مدرک معتبری جهت این امر نیست

اصولا بیمه نامه دلیل مالکیت نیست و دادگاه اعتنایی نخواهد کرد