قاضی گفت برای تفهیم اتهام باید فیش حقوقی ضامن ببرم الان باید چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۱۱ #33206271

با سلام قبلا فردی به اطلاعات گوشی و لپ تاپ من دسترسی پیدا کرده بود و به پلیس فتا رفتم و نامه ای مبنی بر دسترسی غیر مجاز به داده های در حال انتقال به من داده شد حالا همان فرد از من شکایت کرده که من به او پیام های توهین امیز و تهدید فرستادم من به قاضی گفتم که این فرد دسترسی به سیستم من داشته و حالا قاضی گفت برای تفهیم اتهام باید فیش حقوقی ضامن ببرم الان باید چه کار کنم؟در پرونده قاضی شماره پرونده فرد مورد نظر را که مربوط به دسترسی غیر مجاز بود نوشت ایا خود قاضی از شعبه دیگر استعلام می گیرد؟قاضی گفت مبلغ ۴۰ میلیون تومان باید وثیقه بزارم برای تفهیم اتهام این چه مفهومی دارد ؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فیش حقوقی جهت کفالت در خصوص قرار تامین صادره خواهد بود

- در پرونده های کیفری قاضی باید اقدام به اخذ تامین مناسب از متهم کند .
- گرفتن فیش حقوقی و ضمانت یک کارمند به معنای قصد بازپرس برای صدور قرار کفالت است نه وثیقه .
- با معرفی پررونده مورد نظر ، بازپرس قطعا اقدام به استعلام خواهد کرد .