چجوری میشه ادعا اجبار و اکراه رو در تنظیم سند ابراء مهریه اثبات کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۰۴ #33133890

اگر مردی زنش رو مجبور ( اجبار و اکراه ) به ابرا مهریه در سند عادی تایپ شده و با امضا اسم و اثر انگشت زوجه و زوج باشه و زیر سند نوشته شده باشه که هیچ کس شاهد نبوده
سند معتبره؟؟
چجوری زن میتونه سند رو باطل کنه؟؟
اثبات اجبار چگونه هست؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
شرایط اجبار مشخص است.البته اثبات آن بدون شاهد اصولا سخت است .
در ارتباط با امضاء فرد مجبور لرزیدن دست و ...شاید بتواند کمک کننده باشد

از آنجا که سند عادی قابل انکار است میتوانید ادعای اجبار و اکراه را مطرح کنید ولی معمولا اثبات این موارد بدون حضور شاهد تنها بستگی به علم قاضی خواهد داشت .

مشروط به اجبار و اکراه غیر قانونی و در صورت اثبات آن قابل ابطال می باشد.

در این مورد شما باید درخواست بطلان سند را از دادگاه بنمائید و اصولا در این موارد که سند عادی و بدون حضور شاهد منعقد گشته بنابر دلایل و اوضاع و احوال که وجود دارد سند قابلیت بطلان را دارد