مجازات حمل 700 گرم هروئین در صورتیکه برای بار اول باشد چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹,۳۳۱ #33115

سلام از برادرم حدود 700 گرم هرویین گرفتن البته نا خلص و جرمش رو زدن حمل و نگهداری و مدت 1 ساله که زندانه تا حکمش رو اعلام کنن با توجه بعه این که برادرم مریضی داره و پرونده پزشکی هم داره که جنون ادواری داره و در زمان اجرای جرم حالت طبیعی نداشته و دوستش از این قضیه سو استفاده کرده و مواد رو تو خونه به امانت گذاشته لازم به ذکر است که ایشون هیچگونه سابقه ای نداره میخواستم ببینم باید براش چکار کنیم و حکمش چیه ؟ از اینکه راهنمایی میکنید ممنونم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مجازات حمل ۷۰۰ گرم حمل هروئین حبس ابد می باشد .

با درود مجازات آن حبس ابد میباشد

با سلام چون میزان مواد ۷۰۰ گرم هسش احتمال حبس ابد که دیگه از نوع درجه یک هسش یعنی تابیست وپنج سال ومصادره اموال واین نکته یادتون باشه که تشکیل جلسات دادگاه انقلاب حتما باید با حضور وکیل باشه

با سلام و احترام
با توجه به نظرات متفاوتی که کارشناسان محترم اظهار کردند ماده واحده سال ۹۶ را در حدی که رفع ابهام کند در ذیل مندرج کردم:
قانون الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر
مصوب ۱۳۹۶,۰۷,۱۲

ماده واحده - یک ماده به شرح زیر به عنوان ماده (۴۵) به قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب ۳ /۸ /۱۳۶۷ و اصلاحات بعدی آن الحاق و شماره ماده (۴۵) قانون به ماده (۴۶) اصلاح می گردد:
ماده ۴۵ - مرتکبان جرائمی که در این قانون دارای ●مجازات اعدام● یا حبس ابد هستند در صورت احراز یکی از شرایط ذیل[به دلیل رعایت حوصله عزیزان از درج این موارد خود داری کردم] در حکم مفسد فی الارض می باشند و به مجازات اعدام و ضبط اموال ناشی از مواد مخدر یا روانگردان محکوم و در غیراین صورت حسب مورد « مشمولین به اعدام» به حبس درجه《یک تا سی سال》 و جزای نقدی《درجه یک تا دو برابر حداقل آن》 و « مشمولین به حبس ابد» به حبس و جزای نقدی درجه دو و در هر دو مورد به ضبط اموال ناشی از جرائم مواد مخدر و روان گردان محکوم می شوند ...
☆نتیجتا حبس ۲۵ الی ۳۰ سال و جزای نقدی درجه یک تا دوبرابر حداقل آن، مجازات معین شده برای مرتکب این رفتار است.
موید باشید

مجازات قانونی برای بیش از سی گرم هروئین اعدام است لیکن با اصلاحیه جدید به حبس ابد تبدیل می شود

با قوانین جدید باتخفیف ب حبس ابدمیشود

با سلام گرچه در قانون برای بیش از سی گرم هروئین مجازات اعدام درنظر گرفته شده ولی عملا این مجازات اعمال نمی شود مخصوصا اگر برای بار اول بوده و اگر با نظر پزشکی قانونی جنون متهم در حین ارتکاب جرم اثبات شود برائت وی مورد انتظار است.