اعتبار دستنوشته دریافت سهم‌الارث زوج برای قاضی در خصوص مهریه

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۹ #33092914

سلام، چند سال پیش دست‌نوشته‌ای رو در بنگاه املاک محلمون امضا کردم مبنی بر اینکه ارث و میراثم رو تمام و کمال دریافت کردم و دیگر سهمی ندارم. صاحب بنگاه و اعضای خانوادم هم امضاش کردن. حال همسر سابقم مهریه‌ش رو گذاشته اجرا، اون دست‌نوشته برای قاضی معتبره یا من رو وارث تشخیص میده و مهریه همسرم رو از مصادره ارث پرداخت می‌کنه؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اعتراض کنید و اثبات آن بر عهده شماست.

سلام اجرای اداره ثبت یا دادگاه نسبت به توقیف سهم الارث اقدام می‌کند و سایر ورثه می بایست به استناد دست نوشته اعتراض ثالث اجرایی نمایند

با سلام،مهریه از سهم الارث قابل توقیف است .اثبات خلافش با شماست.

با سلام
اعتراض امکان پذیر است ولی این که شما سهم الارثتان را دریافت نموده اید بایستی اثبات شود.

درود
در صورتیکه از این اموال جهت مهریه توقیف گردد سایر ورثه با استناد به این برگه می توانند به عنوان معترض ثالث وارد دعوی شده و با اثبات پرداخت سهم الارث شما اجراییه را متوقف نمایند

با سلام
هر آنچه که ملائت شما را برای قاضی محرز نماید علیه شما قابل استفاده است .

سلام باید اعتراض کنید در صورت اثبات این موضوع اجرائیه باطل میگردد