مهریه زوجه ناشزه از دادگاه قابل مطالبه هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۵ #33025673

سلام
۱ سال حکم ناشزه اومده مهریه رل از دادکاه میخوام اجرا بزام میشه دیروز دفتر خدمات قضایی رفتم میگن بلید از دفتر خانه که ازدواج کردی حکم بگیری ولی من نمیخوام از طریق اجرای ثبت اجرا بزام چیزی به نامش نیست اگر بوده تا الان فروخته برم دادگاه فرم دادخواست پر کنم از همونجا کسی هست فرم تحویل بگیره یا خیر از اجرای ثبت حکم زندانی نمیدن من چیکار کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید برای اجرا گذاشتن مهریه مطابق با قانون جدید به اجراییات ثبت مراجعه کنید در صورتی که اثبات شود ایشان مالی ندارد پرونده به دادگاه ارجاع خواهد شد اما قدم اول شما مراجعه به ثبت است،و اینکه ناشزه بودن شما ارتباطی به عدم دریافت مهریه ندارد ،تحت هر شرایطی همسر شما موظف به پرداخت مهربه میباشد.

ناشزه بودن فقط باعث عدم پرداخت نفقه میشود و ربطی به پرداخت مهریه ندارد

باسبام
زوجه در هر حالتی مستحق مهریه میباشد و نشوز زوجه مانع از این حق نخواهد شد

باسلام بله قابل مطالبه است وتاثیری درمهریه ندارد، ناشزه بودن فقط باعث سقوط نفقه میشود.

نشوز زوجه فقط موجب سقوط نفقه است و تاثیری در مهریه ندارد.

با سلام
اولا نشوز شما ارتباطی با اخذ مهریه ندارد ومیتوانید مهریه خودرا صول کنید
ثانیا طبق ایین نامه شناسایی اموال مدیونین ابتدا باید از طریق دفترخانه که ازدواج شما را ثبت کرده تقاضای صدور اجراییه نمایید واجراییه توسط اداره ثبت ابلاغ وپرونده ثبتی تشکیل میگردد و مطابق ایین نامه باید بین دو تا شش ماه از طریق اداره ثبت پیگیر پرونده باشید واگر در این فاصله مالی جهت توقیف معرفی ویافت نگردید میتوانید انصراف خودرا از پیگیری ثبت اعلام واز طریق دادگاه نسبت به وصول وتقدیج دادخواست مهریه اقدام نمایید