بنده صرفا وکالت کاری میدهم و مبلغی بعنوان دستمزد، نسبت به اقداماتی که وکیل کاری من انجام میدهد، اینجانب مسئولیتی دارم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۷ #33018944

با سلام
خودرو لیزینگی اینجانب به دلیل عدم پرداخت آخرین قسط از طرف شرکت خودرویی دستور توقیف در شورای حل اختلاف گرفته، ماشین اما در اختیار بنده هست و توقیف نشده. کسانی مدعی هستند بدون پرداخت بدهی به شرکت خودروساز و با یک وکالت کاری که من میدهم ماشین بنده را رفع توقیف کرده و نیز اطمینان داده اند که کارشان قانونی و بنده اشاره کرده ام که مایل به انجام هیچ کار غیرقانونی نیستم.
آیا با توجه باینکه بنده صرفا وکالت کاری میدهم و مبلغی بعنوان دستمزد، نسبت به اقداماتی که وکیل کاری من انجام میدهد که دقیقا نمیدانم قانونی است یا خیر، اینجانب مسئولیتی دارم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما مسئولیتی در قبال اعمال غیر قانونی دیگران ندارید. ولی در کل به صحت وعده های اینچنینی با دیده تردید نگاه کنید.

سلام
نحوه اقدام ایشان دقیقا مشخص نیست و به نظر چنین امری منطقی نمی باشد و توجه داشته باشید که تمام اقدامات وکیل متوجه شما خواهد بود

سلام
در وکالت کاری تصریح کنید که وکالت جهت اقدامات قانونی و مطابق مقررات است هر چند به نظر موضوع مشکوک است و ممکن است نوعی کلاهبرداری از شما باشد دقت کنید.