وقتی مامور واسه خلع ید بیاد مگه نباید همه وسایل این رو خارج کنه از خونه و بعد پلمپ کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۵ #32997871

در ملک مشاعی که بنده و شریکم سند سه دانگ داشتیم به اختلاف خوردیم و من به ایشون اظهارنامه دادم که ملک رو تخلیه کنه و شکایت خلع ید کردم که اون واسه اذیت کردن و طولانی کردن کار اعتراض زد و کلی کار دیگه تا الان در نهایت رای قطعی شده و برج ۷ اجراییه براش صادر شد، وسایلش رو جمع کرده ولی ملک رو تخلیه نکرده میگه برو پرونده اجرایی تشکیل بده بیان پلمپ کنن وسایل منم اینجا میمونه. من یه شکایت اجرت المثل کردم که اونم بعد اعسار و اعتراض که همه رد شد برج ۸ قطعی شد ولی کارشناسی اجاره تا برج ۵ بود، منم یه شکایت جدید الباقی اجرت المثل زدم که وقت رسیدگیش برج ۱۲ هست.
حالا من نمیخوام اصلا پرونده اجرایی تشکیل بدم تا تکلیف الباقی اجارش هم معلوم شه، درسته اونجا نیست ولی وسایلش هست کلیدم دستشه، مدیر ساختمون هم بابت عدم پرداخت شارژ بهش اظهارنامه ‌داده و شکایت کرده ازش.دو تا سوال داشتم.
۱.وقتی مامور واسه خلع ید بیاد مگه نباید همه وسایل این رو خارج کنه از خونه و خالی بعدش پلمپ کنه؟ این وکیلش یه لایحه گذاشته که ما آماده خالی کردن هستیم!من پرونده اجرایی تشکیل نمیدم وگرنه اینا حاضرن! مگه اعلام آمادگی میخواد خب خالی کنه دیگه اگه نه باید اجرت المثل سه دانگ بده.
۲.من خوندم پرونده حقوقی مشمول مرور زمان نیست یعنی من میتونم اصلا تا ۲ سال دیگه هم اجرا نکنم ولی اون خالی نکرد باز کارشناس اجرت المثل براش تعیین کنه؟ میخوام بدونم این عدم اجرای خلع‌ید میتونه رو پرونده‌ دوم اجرت المثل که تشکیل دادم تاثیر بزاره.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مامور اجرا یا دادورز صرفا مسوولیت پلمپ را دارد

۱- در فرض سئوال شما تنها در صورت تخلیه کامل محل و ارائه کلید به دادورز موضوع خلع ید محکوم علیه اثبات میگردد . در غیر اینصورت ، دادورز میتواند نسبت به پلمپ ملک اقدام نموده و متصرف تا زمان پلمپ باید اجرت المثل بپردازد .
۲- محدودیت زمانی برای درخواست اجرائیه وجود ندارد و شما میتوانید هر زمان که تمایل داشتید درخواست صدور اجرائیه بنمایید .

نخیر
مامور اجرا فقط مسئول پلپ است با وسایل شرکا کاری ندارد

سلام.
۱/ خیر مامور اجرا صرفا پلمپ می کند و کاری به وسایل شرکا ندارد. برای اجرا هم انها می توانند خالی کنند و بعد به دادگاه اعلام کنند حتما لازم نیست شما تشکیل پرونده اجرایی بدهید.‌
۲/ در صورت صدور حکم مدنی و قطعیت آن اگرمحکوم له درخواست صدور اجرائیه نموده باشد و اجرائیه صادر شده باشد بصراحت مفاد ماده ۱۶۸ قانون اجرای احکام مدنی مصوب سال ۱۳۵۶ هرگاه از تاریخ صدور اجرائیه بیش از ۵ سال گذشته و محکوم له عملیات اجرائی را تعقیب نکرده باشد اجرائیه بلااثرتلقی میشود و محکوم له میتواند مجددا" درخواست صدور اجرائیه نماید. تاثیری ندارد و او به هرحال ملزم به پرداخت اجرت المثل است.‌