آیا اصلاح قانون شامل پرونده های ماقبل اصلاح هم خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۴ #32950678

با سلام.
اساتید گرامی همانطور که پیداست طرح اصلاح قانون مهریه به مجلس ورود کرده است.اگر این قانون اصلاح شود که سقف کیفری آن (۱۱۰ سکه) را کاهش بدهند آیا شامل پرونده های ما هم خواهد شد که دو سال قبل به اجرا رفته است. یا فقط شامل اون کسانی خواهد شد که بعد از اصلاح قانون پرونده شان به اجرا خواهد رفت.

منظورم را واضح تر بیان کنم یعنی برای بنده که دو سال قبل مهریه ام به اجرا رفته است همان ۱۱۰ سکه را باید پرداخت کنم تا زندانی نشوم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود باید قانون تصویب شود تا بتوان اظهارنظر کرد شاید در متن قانون تعیین تکلیف شود وگرنه احکام دادگاه تابع قانون زمان صدور هستند، در امور کیفری اخف بودن عطف به ما سبق می‌شود

هر چند که در حــــال حـــــاضر نیز دریافت مهریــــه بیـــــــــش از ۱۱۰ سکه مستلزم معرفی مال است ولی فعلا درباره قانون آتی التصویب نمیتوان اظهارنظری نمود و باید منتظر تصویب قانون مذکور باشید تا با توجه به اصلاحاتی که در صحن علنی صورت میگیرد موضوع عطف بماسبق شدن یا نشدن قانون مذکور مشخص شود .

بله فرقی نمیکند الان هم برابالای ۱۱۰سکه نیازبه معرفی مال هست

درود
الان هم بیشتر از۱۱۰ عدد ضمانت اجرا ندارد و مستلزم معرفی مال است.