نوع شکایت براساس جرم چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۷ #32946448

باسلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران
ممنون میشم راهنماییم کنین
ملک توقیف شده ای داشتم در اداره ثبت در عوض طلب مهریم،بعد ۱۳ ماه دوندگی روزانه پدر شوهرم و شوهرم از طریق دادگاه با ادعای دروغ و با هدف و انگیزه اخلال در زمان و سیکل اداری و فرار از دین جلوی مزایدم رو گرفتن و حالا در دادگاه محکوم شدن.میخواستم ببینم به چه جرمی میتونم شکایت کنم ازشون؟خیلی اذیتم میکنن میخوام شکایت قوی کنم که بلکه دست از سرم بردارن
اگه امکانش هس ماده قانونش رو هم بفرمایین

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تاخیر ایجاد کردن جرم نیست

با درود
جرمی واقع نشده است.

آنها جرمی مرتکب نشدن تا قابل پیگیری باشد

باسلام
اقدامات ایشان جرم نیست

سلام
تا وقتی اقدامات آنها در چهارچوب قانون باشد مرتکب جرمی نشدند و قابل شکایت نیستند.

درود
تاخیر ایجاد کردن در روند مزایده جرم نیست.