آیا می توان بابت چک برگشتی درخواست خسارت دیرکرد کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۹ #32927098

باسلام بنده چند فقره چک بابت سهم الارث یک واحد آپارتمانی دریافت کرده ام که در سر سید بعلت عدم موجودی پاس نشد و از ان تاریخ حدود دو سال میگذرد آیا میتوانم بابت دیرکرد و عدم وصول آن خسارت دریافت کنم با توجه به افزایش چند برابری ملک در این مدت

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله در صورت دادخواست مطالبه وجه ،چک از تاریخ سر رسید چک، تاخیر تادیه محاسبه خواهد شد .

میتوان بابت دیرکرد شکایتی ازایشان نمائید ومیزان آن برمبنای اعلام بانک مرکزی ست

سلام
استحقاق مطالبه خسارت تاخیر تادیه بر اساس شاخص نرخ تورم بانک مرکزی را دارید.

با سلام
دیرکرد بر اساس مبلغ چک داده می شود نه افزایش قیمت ملک.