قراردادی بسته ام ولی طرف مقابل نه تنها به تعهدات خود عمل نکرده بلکه اموال مرا هم پس نمیدهد؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۷۶ #32921856

با سلام حدود ۱۱ سال پیش به وسیله شرکتم، قراردادی با یک شرکت دیگر امضا نمودن و قرار شد که شرکت مقابل لوله های من را عایق کند و در مدت مشخص به من تحویل دهد ولی پس از این مدت نه تنها که عمل مورد نظر را انجام نداده بلکه حتی لوله های مرا هم پس نداده و حتی پول یا خسارتی هم به من نداده پس این مدت از او شکایت کردم و شرکتش را محکوم کردم ولی حالا متوجه شدم که اولا اصلا آخرین آگهی تغییرات شرکتش مربوط به ۵۰ سال پیش است و هیچ گونه اموالی به نام شرکتش نیست میخواستم بدونم آیا راهی وجود دارد که من به پولم برسم یا اینکه راهی وجود دارد که بشود از این فرد یا شرکتش شکایت کیفری کرد ممنون میشم از پاسختون با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز با توجه توضیحاتی که ارایه دادید، امضاکنندگان قرارداد طبق آخرین روزنامه رسمی (منتشره پنجاه سال قبل) صاحب امضای مجاز فعلی شرکت نبوده اند.و یا اگر اصلا شرکتی وجود نداشته باشد یا آنها امضا کنندگان دارای اختیارات نباشند که نیاز به بررسی بیشتر می باشد و در اساسنامه شرکت در صورت موجود بودن و آگهی آخرین تغییرات متوجه خواهید شد که آیا این افراد می توانسته اند از جانب شرکت قرارداد منعقد کنند یا خیر در صورت مثبت بودن که نمیتوانید شکایت کیفری کنید مگر اینکه خارج از مقررات و اختیارات شرکت و جدایی از آن کاری کرده باشند که احتمال قرار گرفتن در بحث کلاهبرداری هست و در صورت اینکه خیر آنها اصلا اخیار نداشته اند و در مقررات و اختیارات نبوده است شرکت چون این اختیار را نداده مسئولیتی نداشته و امضا رکنندگان به عنوان اصیل مسئول هستند که در این صورت با توقیف اموال شخصی آنها به حقوق خود برسید و چنانچه دارای عناصر تشکیل دهنده جرم کلاهبرداری باشند میتوان از آنها شکایت کیفری انجام داد .

با سلام
بهتر است ابتدا با ارسال اظهارنامه ای طرف قرارداد را ملزم به ایفای تعهدات نمایید و اگر ایفای تعهد ننمودند با استناد به قرارداد تنظیمی و اظهارنامه ارسالی از طریق مراجه ذیصلاح اقامه دعوی نمایید

سلام دادخواست الزام به انجام تعهد تقدیم کنید و جنبه ی کیفری نیز ندارد

با سلام
به لحاظ اینکه اولیت برای شما مطالبه خسارت و ایفای تعهدات نصب لوله از سوی شرکت می باشد لذا بهترین راه اقدام حقوقی می باشد و اقدام کیفری کاملا بی نتیجه می باشد.
لذا توصیه می شود ابتدا اظهار نامه ای تنظیم کرده و موضوع را به اطلاع شرکت رسانید و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهدات مالی و خسارت تاخیر در انجام تعهد(تفویت منافع) که در واقع از موعد تحویل در قرارداد تا ایفای کامل آن(اجرای کامل حکم)است تقدیم دادگاه کنید

باید دید نوع شرکت چیست مسوولیت محدود، تصامنی یا سهامی ‌یا مختلط. آن وقت می توان درمورد راه حل دریافت لوله ها که احتمالا تا به حال فروخته و به کار بسته شده اند صحبت کرد.

اختلاف شما از طریق حقوقی قابل پیگیری می باشد

با سلام
شکایت کیفری منتفی میباشد،شما بایستی دادخواست الزام به انجام تعهد علیه طرف مقابل مطرح نمایید