باز پس گیری هدیه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۵ #32880781

با سلام. من ۲ سال پیش خونه ایی خریدم که برای دریافت وام زوجین میبایست ۳ دانگ رو به نام خانمم میزدم که همین کار رو هم کردم. اوراق به نام ایشان خرید شد و وام هم به نام ایشان پرداخت شد و سند تک برگی هم (۳ دانگ) به نام ایشان صادر شد.
با توجه به اینکه ایشان شاغل نیست و درآمد و ارثی هم نداشته، من چگونه میتونم اون ۳ دانگ رو از ایشان باز پس بگیرم؟ اصلا شدنی هست؟ میشه اون ۳ دانگ رو به عنوان هبه در نظر گرفت؟ میشه اون ۳ دانگ را بخشی از مهریه ایشان قرار داد؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که بتوانید اثبات کنید که قصدی جهت انتقال ۳ دانگ به همسرتان نداشته اید و این امر صرفا برای طی کردن پروسه اداری صورت گرفته است می توانید موضوع را اثبات نماید
همچنین می توانید دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه نیز علیه ایشان مطرح نمایید

سلام
شما باید اثبات نمایید که قصد انتقال سه دانگ را نداشته اید و صرفا به علت پروسه اداری اقدام به انتقال کرده اید همچنین شما میتوانید اقدام به طرح دعوای مطالبه وجه نیز بنمایید

چون حسب مفاد بنچاق تنظیم شده در محضر عنوان سند بیع است نه هبه امکان استرداد ان نادر است مگر اینکه به طریقی ثابت نمایید که قصد طرفین هبه بوده نه بیع

با عرض سلام وادب چنانچه هنگام سند زدن به نام همسر ،همسر ۳ دانگ را به عنوان مهریه قبول کرده باشد می توانید ان را جز مهریه محسوب نمایید اما به هر جهت چون با سند رسمی ملک تصنیف شده امکان باز پس گیری کم است