برای جلوگیری از فروش رفتن ملک ارثی چه کارهای قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱ #32868760

سلام یک ملک تجاری به وصیت موصی ثلث قرارداده شده است وصیت شده که به مدت ۳۰ سال از در آمد ملک برای موصی خرج شود بعد از مرگش و مدت ثلث هم ۳۰ سال است هشت ورثه وجود دارد که همگی اتفاق بر فروش ملک پیش از سپری شدن مدت سی سال را دارند حال از بین این ها یک نفر مخالف است و مطالب خواهد طبق وصیت عمل کند اما بقیه قصد فروش دارند در ضمن این یک نفر از طرف موی ناظر قرار داده شده است موصی بشخص او سفارش کرد که تا پایان سی سال راضی به فروش نشو حال این یک نفر برای مقابله جلوگیری از فروش رفتن ملک چه کارهای قانونی می توانم پیش بگیرم لطفا توضیح دهید ضروری است با تشکر.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما به فرض اینکه احد از ورثه باسید و وصی نیز باشید میبایست هنگام دادخواست انحصار وراثت وصیت مرحوم را به شعبه تقدیم کنید تا در گواهی قید گردد