چیکار باید کرد که حداقل بعنوان مهریه بتونم ماشین رو توقیف کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۳ #32868716

باسلام،
همسرم در ازای طلایی که بنده به ایشان دادم ماشین شخصی خود را به نام بنده زد،البته فقط برگه سبز به اسم بنده است و در دفترخانه ثبت نشده!الان که باهم اختلاف داریم برگه سبز و کارت ماشین را برده اند و اجازه ای استفاده از ماشین رو هم به من نمیدن!برای اخذ خودرو میشه درخواست خیانت در امانت کرد؟یا راه حل دیگه ای هست؟درضمن مهریه ام را به اجرا گذاشتم ولی در استعلام راهنمایی رانندگی پلاکی بنام ایشان نبود!
الان نمیدونم این ماشین ماله من هست یا نه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میتوانید تقاضای اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید، خیانت در امانت نیست، اگر خودرویی بنامش نباشد پس چیزی قابل توقیف نیست

با توجه به اینکه مالک خودرو نیستید نمی توانید درخواست رفع توقیف کنید لاکن مهریه را مطالبه کنید

درود:برگ سبز توسط راهنمایی ورانندگی صادر وبرای مالکیت پلاک است،درمورد مالکیت خودرو در صورت داشتن عدله اثبات از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودرو دهید.

اگر منظور از بنام زدن ،این باشد که سند خودرو بنام شما منتقل شده ،پس شما مالک خورو میباشید و میتوانید براین اساس درخواست توقیف آنرا دهید . درخصوص خیانت درامانت بایدادله ای ارائه دهید مانند نوشته مکتوب که ماشین بصورت امانت دست ایشان میباشد و هرزمان شما اراده نمایید بشما برگرداند و برهمین طبق عمل نشده ،میتوانید ادعای خیانت درامانت داشته باشید درغیراینصورت توقیف نمایید و دادخواست مهریه را پیگیر باشید.

سلام به استناد برگ سبز خودرو و کارت بیمه شما مالک محسوب می شوید علیه ایشان و کسی که سند به نامشان می باشد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم کنید

درود
اگر بخواهید از طریق مراجع قضایی اقدام به طرح دعوی کنید باید سند یا بنچاق ماشین به نام شما باشد برگ سبز مالکیت پلاک است بهتر است ابتدا نسبت به الزام به تنظیم سند رسمی یا اثبات مالکیت اقدام کنید و سپس دادخواست استرداد خودرو را بدهید.

اگر شهود دارید با استناد به آن و پرداخت طلا به عنوان ثمن معامله بیع را اثبات کنید و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودرو را ارایه دهید