چگونه از او بدلیل تهدید و مجبور کردن شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #32853102

سلام.
من با اقای چند سال دوست بودم که بعدها متوجه شدم متاهلن خیلی همو دوست داشتیم خیلی تلاش کردم که جدا شیم ولی تهدیدم میکرد و مزاحمت به خانواده محل کارم داشت که از محل کارم اخراج شدم ولی به زور باهام رابطه برقرار کرد که خونوادم مجبور شن منو بدن بهش . من دختر باکره بودم که چند سال میش اینکار و کردن ولی من نذاشتم از ترسم خونوادم متوجه شن ولی دو ماه پیش بخاطر ترسم بخاطر ابرو با اون اقا فرار کردم ولی گفته بودن همسرمو طلاق دادم ولی بعد چند روز فرار گفتن هنوز با هم زندگی میکنیم من با مرد صغیه شدم که بهم گفته بود همسرمو طلاق دادم ولی بعد متوجه شدم با هم زندگی میکنند و بمن در شرط ازدواج که یه ماه بعد اسمم بره تو شناسنامه اش ولی این اقا تو این چهل روز محرم شدیم یه هفته پیش من بودن زیاد نمیادپیش من. من باید چیکار کنم چه طوری اقدام کنم که همم به عنوان همسر دائم بشم همم بخاطر تهدید و مجبور کردن فرار کنم شکایت کنم

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
چنانچه صیغه عقد دائم جاری شده است میتوانید دادخواستی به خواسته الزام به ثبت رسمی واقعه ازدواج تقدیم دادگاههای خانواده نمایی ضمنا با این اوصاف اجبار و اکراه محسوب نمیشود و مجوزی برای شکایت نیست