میتوانم نام خانوادگی خود را به نام خانوادگی مادرم تغییر دهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۲ #32841239

سلام
نام خانوادگی من حبیبی و نام خانوادگی مادرم خلجی است من میخواهم نام خانوادگی ام را به خلجی تغیر دهم آیا میتوانم؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله درصورت کسب اجازه از مادر

بله میتوانید به اداره ی ثبت احوال مراجعه کرده ودرخواست تغییر نام خانوادگی دهید

با سلام
بله از طریق اداره ثبت احوال اقدام نموده و بررسی لازم صورت می پذیرد .

بله از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید

با سلام..
می توانید با مراجعه به اداره ثبت احوال محل، درخواست خود را در اینخصوص مطرح نمائید..
ضمنا مدارک هویتی خود و مادرتون را نیز به همراه داشته باشید..
موفق باشید..

در صورتی که اشخاصی بر این اسم معترض نباشند ، ممکن است وگرنه بعنوان غصب نام خانوادگی ،مجاز نیست

درود
بله می توانید، به ثبت احوال مراجعه کنید.