اعتراض ثالث توقف عملیات اجرایی مزایده بعد از دریافت دستور مزایده

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۱ #32805084

سلام، من دستور مزایده گرفتم سال ۹۰ و حکم قطعی است. الان یک نفر با بیع نامه آمده
میگه سال ۹۵ خریدم و دستور توقف مزایده گرفته. مگر نباید ماده ۱۴۶ انجام بشه؟ بعد دادگاه جلسه رسیدگی داد، الان ۱۰ روز گذشته، چرا رای صادر نمی‌کنه دادگاه؟ آیا شخص ثالث با قاضی صحبت کرده صدور رای رو به تعویق بندازه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سوال شما مبهم می باشد
بله امکان صدور
تعویق رای توسط شخص ثالث وجود دارد.

با توجه به تاخر تاریخ مبایعه نامه از تاریخ مزایده سئوال ابهام دارد‌. برای توضیح بیشتر و بررسی مدارک از خدمات مشاوره استفاده کنید.

با سلام
راجع به پرونده مطروحه بایستی به موجب صدور رای تعیین تکلیف شود و فرآیند آن ممکن است به سبب نیاز به مدت زمان بیشتری جهت تحقیق و بررسی یا اخذ نظر کارشناسی به طول انجامد.

سلام تکلیف پرونده مطروحه باید مشخص شود

سلام،صدور رای قاعدتا خیلی بیش از این طول می کشه، ممکنه قاضی نیاز به تحقیق،نظر کارشناسی و ....ببینه...بستگی به پرونده داره، اگه پرونده آماده رای باشه قاعدتا تا پایان ماه رای میده

سلام صدور رای با توجه به شلوغی شعبه نیاز به تحقیقات، وصول پرونده اجرایی و... باشد که ممکن است به دلایل پیشتر گفته شده از مدت یک هفته قانونی فراتر برود